Ada Colau, ha protagonitzat una de les anècdotes de la jornada. L'alcaldessa de Barcelona ha extraviat el seu DNI i ha hagut de tornar a casa per buscar el passaport. Curiosament, el cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, també ha hagut de votar aquest matí amb el passaport perquè no trobava el seu DNI.

Petit incident a banda, Colau ha dit que "he vingut a votar amb una gran somriure, perquè efectivament estem fent història", per afegir seguidament que "sense saber encara els resultats, ja estem fent història, ja que estem davant unes eleccions que canviaran el panorama polític de tot l'Estat i que són transcendentals per a Catalunya i per a la seva capital, Barcelona".

L'alcaldessa, que tanca simbòlicament la llista d'En Comú Podem per Barcelona, ha subratllat que "en aquests moments no se sap qui guanyarà les eleccions, cosa que no havia passat mai en els últims quaranta anys, i això vol dir que cada vot serà decisiu i que avui tenim les eleccions més democràtiques que hem conegut. mai".