Els 'podemites' han arrassat a La Selva com enlloc de la província aconseguint imposar-se en municipalitats de gran pes demogràfic com Blanes i Lloret de Mar, les quals sempre han entregat el major grapat de vots a partits tradicionals, principalment PSOE i Convergència. Però allà on no han aconseguit imposar-se destaquen com a segona o tercera opció escollida pels electors.

Indiscutiblement,el morat és un dels colors predominants a La Selva després que a Blanes (4.959 vots), Lloret de Mar (2.744), Caldes de Malavella (778), Hostalric (497), Riells i Viabrea (558) i Massanes (83) es convertissin en els més votats. El mateix que els hi ha passat a Salt, on malgrat comptar amb un únic regidor municipal han aconseguit ser els més votats (1.749 paperetes) desbancant els socialistes. La marca catalana de Podemos també ha sigut l'opció política prioritària a Sant Feliu de Guíxols amb 2.048 vots, per davant d'ERC (1.834), DIL (1.829) i PSOE (1.786).

En els municipis on no s'ha situat al capdavant, el partit emergent ha modificat les tornes perquè la seva segona posició a Sils, Roses, Platja d'Aro, Palamós, Puigcerdà i Santa Coloma de Farners l'ha aconseguit principalment esgarrapant vots als partits tradicionals i relegant-los a posicions inferiors. En les ciutats més grans com Figueres, Banyoles, Calonge, Cassà, Castelló d'Empúries o Llagostera s'ha situat en una tercera posició.