22 de desembre de 2015
22.12.2015

Més de 22.600 persones segueixen la web de Diari de Girona el 20-D

Van ser més de 20 hores d'actualització contínua, amb seguiment de l'escrutini en temps real

22.12.2015 | 07:02

L'edició digital de Diari de Girona va tornar a oferir diumenge un desplegament informatiu especial amb motiu de les Eleccions Generals. En total van ser més de 20 hores d'actualització contínua, amb el seguiment de l'escrutini en temps real inclòs, que van captar l'atenció de més de 22.600 internautes, la meitat dels quals van accedir-hi a través d'un telèfon mòbil o una tauleta. En total, van consultar prop de 86.000 pàgines de la nostra edició en línia, essent les de resultats les més vistes.
A www.diaridegirona.cat, el seguiment del 20-D va començar a les 7 del matí i es va allargar fins a les 2 de la matinada. El lector va poder trobar al nostre web i als nostres perfils de Facebook i Twitter informació sobre l'obertura dels col·legis electorals, les dades de participació, les anècdotes viscudes a peu d'urna i les declaracions dels principals protagonistes de la jornada. I a partir de les 9 del vespre, un cop es van començar a fer públiques les dades de l'escrutini, es va retransmetre en directe el recompte de vots a escala estatal, municipi a municipi, per províncies i per comunitats autònomes.
Els resultats es podran consultar durant els propers dies a www.diaridegirona.cat. A través d'un senzill buscador es pot accedir a les dades i comparar-les amb les de les eleccions generals del 2011.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook