La cap de llista de Ciutadans al Congrés per Girona, Margarita Santo, es va comprometre ahir a acabar, de manera definitiva, el desdoblament de la N-II a les comarques gironines. "Donarem la solució que el PP no ha fet", va afegir. Santo va fer aquesta valoració en el videoxat de Diari de Girona als candidats gironins a les eleccions del 26-J, responent així les preguntes que els lectors van plantejar a www.diaridegirona.cat. "També defensarem el corredor mediterrani i la millora de l'accessibilitat dels turistes per beneficiar l'economia", va afirmar Santo en una altra resposta.

Pel que fa als comicis del passat 20-D, Santo va considerar que C's "no va fracassar" a Girona tot i no obtenir escó. "Volem tenir la màxima representativitat", va destacar. En les preguntes dels lectors, Santo va subratllar que farà una campanya de carrer i va dir que el protagonisme del partit és "global, no només d'Albert Rivera". També va explicar que "no hi ha hagut temps" de fer primàries, malgrat que el consell general de C's va validar la llista per Girona.

Aquest dijous, la candidata d'En Comú Podem, Marta Sibina, participa al videoxat. Les respostes de Santo es poden recuperar a la secció de Multimèdia de la pàgina web de Diari de Girona.