10 de juny de 2016
10.06.2016
40 Años
40 Años

En Comú Podem farà «política per a la gent i no per a les elits»

La candidata a Girona, Marta Sibina, anima els gironins a tornar a excloure el PP del Congrés

13.06.2016 | 07:25
Marta Sibina i Joan Luengo, ahir, davant la biblioteca Ernest Lluch de Girona.

En Comú Podem va iniciar ahir la campanya a Girona amb la intenció de fer "política per la gent i no per a les elits". La cap de llista, Marta Sibina, va assegurar que un dels seus eixos centrals serà la defensa del dret a decidir i la proposta de referèndum per Catalunya, i va recordar que l'objectiu principal de la formació serà "fer fora el PP, que és el partit més corrupte d'Europa". Segons va indicar Sibina, les institucions espanyoles estan en aquests moments "podrides" i creu que a partir d'ara s'han de posar "al servei de les persones".

Sibina va animar els gironins a anar a votar, tot advertint que una alta abstenció beneficiaria el PP. "Cap vot es pot quedar a casa", va assenyalar. En aquest sentit, va recordar que els gironins "en saben molt de fer fora el PP" i per això els va animar a anar a votar massivament. "La motivació principal ha de ser que o bé anem a votar o tot seguirà igual", va advertir. "El PP ens ha asfixiat i ens ha retallat drets , i ara tenim la possibilitat d'expressar-nos a les urnes per fer-los fora", va indicar, tot afegint que la seva intenció és "fer política per a tota la gent i no només per uns quants". Per això, va recordar que la gran majoria de membres de la seva candidatura són "gent normal, infermeres, veïnes, aturades... cansades de la manera actual de fer política i que per això volen canviar les coses".

Després d'haver obtingut uns molts bons resultats al desembre, tot aconseguint una diputada, Sibina considera que ara poden obtenir fins a dos representants. "Sabem que potser no és fàcil, però la nostra intenció és millorar els resultats de fa quatre mesos". En canvi, va considerar que l'actual situació al Parlament, amb el veto de la CUP als pressupostos, no té per què barrejar-se amb la campanya al Congrés.

"Coherència i experiència"
Per la seva banda, el número 2 de la candidatura, Joan Luengo, va assegurar que encaren aquesta campanya "amb més il·lusió que mai" i satisfets amb la feina que han fet durant aquests quatre mesos al Congrés. "Tenim coherència i experiència", va assenyalar. Per això, intentaran anar a totes les comarques gironines a presentar el seu "projecte il·lusionant" perquè arribi al màxim de gent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook