El secretari de Política de Podem, Íñigo Errejón, va advertir ahir que "és possible que ara hi hagi enquestes que comencin a dir que ja hem tocat sostre, però no és així, no som un partit polític i el nostre sostre no està fet de números". Errejón, número tres de la llista d'Units Podem al Congrés per Madrid, va realitzar aquestes declaracions en el míting que la coalició Compromís-Podem-EU "A la valenciana" va organitzar en el pavelló poliesportiu del Cabanyal de València. "Haurem tocat sostre quan s'acabin els desnonaments, la generació millor preparada torni a casa, quan hi hagi un Govern al servei del poble i no dels amics de Montoro. Molt aviat s'adonarà la gent que hem tocat sostre", va agregar.

Errejón, que va dirigir en valencià bona part del seu discurs al "barri rebel de València", va reclamar el màxim recolzament a les urnes perquè "tenim un repte molt major que el de canviar el president, és el de recuperar un país i reconstruir-lo".

"Rajoy ha enviat dues cartes, una als ciutadans en la qual prometia que no hi hauria més retallades, i una altra una setmana després al seu amic Juncker, també un defraudador fiscal, en la qual prometia més tisores. Li'n queda una tercera, la de l'acomiadament sense indemnització que li enviarem nosaltres", va afegir. "El que ha fet -en al·lusió al president en funcions- ha estat un fracàs, menys per als seus amics, perquè no es contracta més després de la reforma laboral, no es protegeixen les pensions dels més grans asfixiant els néts i no és veritat que atacant els serveis públics s'aconsegueixi més competitivitat", va sentenciar Errejón.