13 de juny de 2016
13.06.2016

El PP defensa la unitat d'Espanya amb una carta a l'electorat català

Els s populars
defensen l'experiència
de Mariano Rajoy al capdevant del Govern

13.06.2016 | 07:25

La vicepresidenta del Govern en funcions i número 2 per la llista de Madrid, Soraya Sáenz de Santamaría, va assegurar ahir que votar al PP en els comicis del 26-J és votar "la confiança, l'ocupació, l'estabilitat i a Espanya" i va recalcar que el país necessita un Govern "seriós". Així ho va manifestar durant un míting al madrileny parc d'Eva Duarte al costat de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.
La vicepresidenta va afirmar que en els propers comicis "està en joc" continuar amb la senda de "llibertat, recuperació i creació d'ocupació" i va assegurar que, si no es vota al PP, l'opció serà "parar-nos i retrocedir".
Segons Santamaría, els governs de Podem recolzats pel PSOE en la passades eleccions municipals han estat polítiques de "gestos, despeses i desgast" i va recalcar que si "això és el que han fet a nivell municipal, ens podem imaginar què passarà a escala estatal". Amb tot, Santamaría va elogiar "l'experiència" que ha tingut Mariano Rajoy durant els seus quatre anys de Govern perquè ha aguantat "l'estirada de la crisi".
En clau catalana, el ministre d'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, va dir ahir en un acte a Castelldefels que els defensors del referèndum unilateral d'independència són "el problema per a la convivència i per al present i futur que tots volem per a una Catalunya rica i plena a Espanya". En un acte a Castelldefels, acompanyat pel número 6 de la candidatura i portaveu del grup del PPC a la Diputació de Barcelona, Manuel Reyes, Fernández Díaz va senyalar que ja n'hi ha "prou de política ficció". Fernández va fer aquestes declaracions un dia després que es donés a conèixer que l'Assemblea Nacional de Catalunya consultarà els seus socis sobre la celebració d'un referèndum unilateral d'independència.

Una carta per als catalans
Mariano Rajoy es dirigeix als votants del 26-J en cartes diferenciades per grups d'edat -joves, adults i més grans de 55 anys- i també ha escrit una missiva específica per a l'electorat a Catalunya, en la qual subratlla la seva defensa de la unitat d'Espanya i rebutja que "algú intenti subvertir la voluntat democràtica de tots els espanyols".
No és la primera vegada que el Partit Popular elabora diferents cartes en funció del públic, però aquesta és la primera ocasió que es dirigeix de forma específica als votants de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook