El sondeig preelectoral del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) pronostica que a les comarques gironines es repetiran els resultats de les últimes eleccions generals. D'aquesta manera, CDC obtindria dos escons, els mateixos que ERC. Per la seva part, En Comú Podem i PSC n'obtindrien un cada un. Ciutadans i PP es quedarien sense representació.

En el conjunt de Catalunya, En Comú Podem, guanyaria les eleccions del proper 26 de juny ampliant la victòria que va aconseguir el passat 20D. Segons el CIS, els de Ada Colau obtindrien entre 14 i 15 escons, dos o tres més que els aconseguits el 20D.

Les forces independentistes veurien mantenir o disminuir els seus suports: ERC igualaria els nou escons de desembre, el seu millor resultat històric en unes generals, mentre que Convergència retrocediria fins a dos escons respecte els vuit del 20D.

El PSC mantindria 8 diputats al Congrés, de manera que Meritxell Batet igualira els pitjors resultats històrics den unes generals dels socialistes que va obtenir Carme Chacón. Ciutadans també mantindria els cinc escons de desembre mentre que el PP perdria un diputat o mantindria els 5 del 20D.