16 de juny de 2016
16.06.2016

C's defensa la necessitat de desdoblar la línia de tren fins a Puigcerdà

Margarita Santo assegura que servirà per millorar el servei i les freqüències de pas dels trens

16.06.2016 | 10:39
Margarita Santo, visitant Puigcerdà amb el diputat Jean Castel.

La candidata de Ciutadans al Congrés per Girona, Margarita Santo, va defensar ahir la necessitat de desdoblar la línia de tren fins a Puigcerdà, ja que, segons va recordar, es tracta d'una llarga ?reivindicació del territori. "La connexió, la connectivitat i l'accessibilitat comporten una millora del turisme i per tant de l'economia i per a la creació de llocs de treball", va assenyalar Santo.

Segons va indicar, "per a Ciutadans la prioritat és unir el territori, mentre que altres el que volen fer és desunir-lo". En aquest sentit, Santo va advocar per un acord entre totes les administracions per tal de poder desencallar aquesta infraestructura.

Durant la visita que va fer ahir a Puigcerdà, Santo va visitar l'estació de trens del municipi. "El desdoblament de la via és molt necessari perquè es millorarà el servei i les freqüències de pas dels trens", va indicar.

Actualment, la línia R3, que uneix Barcelona i Puigcerdà, té majoritàriament una sola via a partir de Montcada i Reixac. Això limita les possibilitats de millorar freqüències de pas, reduir temps de trajecte i recuperar el servei en cas d'incidència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook