La candidata de Ciutadans (C's) per Girona al Congrés, Margarita Santo, ha destacat la necessitat de continuar invertint en els camins de ronda de la Costa Brava amb l'objectiu, diu, de "recuperar els espais naturals". Santo ha recordat que a la demarcació hi ha 130 quilòmetres de camins de ronda que travessaven 22 municipis però critica que durant els darrers anys hi ha hagut "mancança d'inversions" per acabar d'adequar alguns trams.

"Constatem que cal més inversió en els camins de ronda per millorar-los o adequar-los perquè, a més que ajuden a posar en valor la riquesa natural i paisatgística de la zona, són uns punts d'atracció turística molt important que ajuden a la regeneració econòmica i a la creació de llocs de treball", ha afirmat la candidata.

La cap de llista de C's ha fet aquestes declaracions aquest dimecres durant una visit al camí de ronda de Roses (Alt Empordà). A més, Margarita Santo també ha ressaltat que Ciutadans aspira a "millorar" els resultats de les anteriors eleccions ?quan es van quedar a els portes d'aconseguir representació a les comarques gironines- i, per això, ha apel·lat al vot "útil, sensat i viable" que representa, assegura, el vot a Ciutadans.