23 de juny de 2016
23.06.2016

Veray demana el vot explicant la seva lluita contra l'obesitat

En un vídeo, la candidata relata com va haver de perdre 100 quilos per motius de salut

23.06.2016 | 09:49

En la recta final de la campanya, el PP de Girona ha llançat un vídeo electoral en el qual la candidata del partit, Concepció Veray, demana el vot explicant la seva lluita contra l'obesitat. En les imatges, Veray relata com va haver de perdre 100 quilos per motius de salut en una operació. El vídeo, titulat Ni un sol pas enrere, tots a favor, revela com Veray va afrontar «la pitjor crisi de la seva vida».

La cap de llista del PP també detalla que va poder superar aquesta situació amb «molt d'esforç». Fa uns mesos, coincidint amb la celebració de La Marató de TV3 (que estava dedicada a la diabetis i a l'obesitat), Veray va explicar que ella havia patit obesitat mòrbida «molt de temps». «Sé el difícil que és conviure amb aquesta malaltia», va comentar llavors Veray a través de les xarxes socials. «Qui la pateix, viu situacions molt dures», va remarcar la candidata, ja que va apuntar que l'obesitat «no és percebuda encara com el que és: una malaltia».

En el vídeo electoral, Veray també parla de la situació viscuda a Girona i a Espanya els darrers anys, dels «nous reptes de Girona» i de com es poden afrontar «amb constància, sacrifici i treball». Així mateix, en les imatges del vídeo, la cap de llista del PP convida els electors a «acompanyar-la en el camí de superació». Veray acaba defensant «el camí de recuperació per no perdre tot l'aconseguit fins ara».

Concentrar el vot en el PP
En paral·lel, en l'acte central del PP de Girona de la campanya del 26-J, que es va celebrar ahir a la nit al restaurant El Cabrit de la ciutat, Veray va manifestar: «No permetem que ningú ens faci fer ni un sol pas enrere; cal concentrar el vot moderat en el PP». La candidata va argumentar que «l'únic vot útil és el vot al PP». Veray va afegir que «és l'únic vot a favor de la recuperació, el creixement econòmic i la creació d'ocupació». «El nostre objectiu és el 20-20, perquè l'any 2020 hi hagi a Espanya 20 milions de persones treballant, que suposarà la creació de dos milions de llocs de treball els pròxims quatre anys», va dir Veray, que va defensar tornar a tenir l'escó gironí al Congrés.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook