25 de juny de 2016
25.06.2016

Segueix les eleccions generals 2016 amb Diaridegirona.cat

A partir de les 20h podràs seguir a temps real l'evolució de l'escrutini municipi a municipi

26.06.2016 | 10:54
Les paperetes electorals seran les grans protagonistes d´aquest 26-J.

Diari de Girona oferirà aquest diumenge una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions generals. Els lectors podran conèixer tots els detalls d'aquests comicis, que es presenten com un dels més incerts de la història de la democràcia a l'estat espanyol.

Després del tancament dels col·legis electorals (20:00 hores) i, una vegada comenci l'escrutini, els usuaris de Diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell nacional com per Comunitat Autònoma, província i municipi. Així mateix, s'inclouran gràfics i comparacions amb els resultats obtinguts en les eleccions generals del passat 20 de desembre de 2015.

Amb aquest especial de l'edició online, el diari reforça el seu compromís d'informar de forma propera i directa als seus lectors dels temes que més els interessen, com és el procés electoral del proper 26 de juny.

L'especial Eleccions Generals 2016 de Diaridegirona.cat ha seguit d'a prop l'actualitat d'aquests comicis des de l'inici de la campanya electoral, amb la finalitat d'oferir als seus lectors tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook