La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, va comparèixer ahir en nom dels candidats per valorar els resultats electorals. En aquest sentit, Sánchez-Camacho va voler destacar que la formació que presideix és "l'única de Catalunya que ha guanyat en escons i en vots". Esperonada per la pujada del PP en àmbit estatal, la presidenta popular va recordar que "alguns pretenien esborrar el PP. S'equivocaven".

Sánchez-Camacho també va ressaltar la importància que tenen els vots que ha recollit el seu grup a Catalunya pel que fa a la creació d'un govern liderat per Mariano Rajoy: "Un futur Govern del PP serà possible gràcies en part a la contribució dels vots del PP de Catalunya".

Els dirigents del PPC van fer el seguiment de la jornada electoral a l'hotel Grand Marina de Barcelona per fer el seguiment electoral. Hi havia Alícia Sánchez-Camacho, el coordinador general del partit, Xavier Garcia Albiol; la número 4 a la llista dels populars per Barcelona, Dolors Montserrat; el dirigent del PP de Barcelona Alberto Fernández Díaz i el director de campanya i dirigent del partit, Jordi Cornet, entre d'altres. Qui no hi era va ser el candidat dels populars per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, que va seguir la jornada electoral a IFEMA com a ministre d'Interior en funcions.