La cap de llista del PP a Girona, Concepció Veray, va valorar positivament els resultats tant a Girona com a Catalunya i a Espanya. Pel que fa a les comarques gironines, va admetre que fa sis mesos havien tingut molts mals resultats, quedant en sisena posició i a 4.000 vots de Ciutadans i a 10.000 d'obtenir el diputat i que ara, havien "capgirat" la situació, quedant en cinquè lloc i havent superat Ciutadans per uns 4.000 vots. També que s'havien quedat a menys de 5.000 paperetes del diputat.

"A inici de campanya tothom deia que era impossible que traguéssim un diputat i ens hem quedat a poc més de quatre mil vots quan deien que potser aniria a Ciutadans. Ha quedat demostrat que era al revès i algun moment l'hem estat tocant", va declarar Concepció Veray. "Hem millorat molt respecte del nostre punt de sortida i fa que Girona també aporti el seu granet de sorra a la victòria de Mariano Rajoy i del Partit Popular a tot Espanya", va indicar la també portaveu del grup municipal a Girona.

Més vots tot i la participació

Concepció Veray també va exposar que havien augmentat en percentatge de vots i en el nombre de sufragis, tot i que hi ha hagut ?menys participació i que l'any passat. També va exposar que a banda del PP, només una altra força pujava en nombre de vots: Esquerra.

A nivell català, va assenyalar que han guanyat un diputat i que a l'Estat han guanyat les eleccions. "Els epsanyols han dit clarament que volen que Mariano Rajoy i el Partit Popular segueixin governant Espanya", va afirmar. "Espero que els líders de les altres forces polítiques ho entenguin perquè el missatge ha estat clar. Els que deien que Mariano Rajoy marxés, avui perden diputats", va insistir.