Junts per Catalunya ha reclamat «per enèsima vegada» la supressió del pas a nivell de Flaçà. Alguns dels membres de la candidatura, com Sergi Miquel, Fanny Carabellido, Josep Maria Cervera, Laura Corsunsky i Joan Bagué, van visitar ahir el municipi i es van reunir amb l'alcalde, Jesús Font.

Segons van recordar des del partit, la supressió del pas a nivell de Flaçà és una de les reivindicacions històriques de les comarques gironines, ja que parteix el poble en dos. Els treballs han de permetre suprimir el pas a nivell construint un vial subterrani que creui les vies, per on hauran de circular tant els cotxes com els vianants. Els membres de la candidatura recorden que, l'any passat, el Govern estatal va mostrar la intenció de desencallar el projecte. En aquests moments, però, estan pendents de signar un conveni amb la Generalitat sense que hi hagi una data concretada per part de l'Estat.

«Van passant les legislatures i a les comarques gironines seguim tenint pendents les mateixes infraestructures. És una vergonya que en cada campanya electoral haguem de fer les mateixes reivindicacions», va remarcar Sergi Miquel, que és el número 2 de la candidatura.