El cap de llista de Convergents al Congrés, Jordi Cordon, ha assegurat que els vots a la seva candidatura serviran perquè es construeixi l'estació del tren d'alta velocitat a l'aeroport de Girona-Costa Brava.

Cordon va recordar que «el projecte ja està redactat», de manera que considera que a partir d'ara és qüestió de voluntat política tirar endavant un projecte que, al seu parer, és bàsic per convertir Girona en la quarta pista del sistema aeroportuari català. «Tindríem una estació a 25 minuts en alta velocitat de Barcelona i a 7 minuts de Girona», va assenyalar Cordon. «Seria el primer aeroport del sud d'Europa amb una estació de tren d'alta velocitat; una infraestructura indispensable pel nostre desenvolupament econòmic i especialment turístic», va afegir. «Ens ho mereixem, ho aconseguirem», va reblar.

Un diputat «útil» a Madrid

Cordon també va fer un balanç del primer cap de setmana de campanya: «Cada cop hi ha més i més votants que volen que el seu vot sigui útil a Madrid en defensa dels interessos de Catalunya i les comarques gironines estan mostrant suport a Convergents». «El 28 d'abril donarem la campanada i aconseguirem un diputat per Girona, el diputat més útil a Madrid», va vaticinar.