El candidat del PP al Congrés per Girona, Sergio Santamaría, va visitar ahir Olot, on va passejar pel mercat i va passar per la plaça de braus, la més antiga de Catalunya.

El candidat popular va voler posar de manifest la necessitat de mantenir vives aquestes activitats, tal com va afirmar en un vídeo pujat a les xarxes socials, «com a símbol de la cultura i la tradició espanyoles, i el gust per l'art dels braus». També va afegir que «des del PP estem convençuts que potenciar el món del brau no és només potenciar la cultura, sinó que és crear ocupació i crear riquesa».

D'altra banda, Santamaría va lamentar l'aparició del mural titulat La Manada que es va penjar fa dos mesos i que «gràcies a la democràcia ha estat tapat, perquè era una falta intolerable al respecte als polítics espanyols i al rei d'Espanya». Aquest fet, va indicar Santamaría, se suma als successos de diumenge a Vic, on es van tirar dards a una foto del Rei, fent clara apologia de la violència. «Què passaria si nosaltres haguéssim fet el mateix?», va indicar.