El president de la Generalitat, Quim Torra, va assegurar que anirà «fins al final» en l'objectiu de la independència, amb els «sacrificis» que calguin i sense «rendir-se mai», i va prometre que no anteposarà interessos de partit als de Catalunya, perquè «som els del país». Davant la Torre del Palau de Terrassa, JxCat va celebrar un míting amb la presència, a més de Torra, de la número tres de la llista per a les eleccions generals, Miriam Nogueras.

En la seva al·locució, Torra va alertar que el PSOE «si és necessari tornarà a aplicar el 155», i va destacar que JxCat és «l'única garantia» perquè això no passi. També va assegurar que JxCat defensarà els «interessos de Catalunya, el mandat de l'1-O i la independència» al Congrés i el Senat.

Malgrat els moments «enormement difícils», va assegurar que ja «res no tornarà a ser igual» després de l'1-O i va afegir que «ho farem fins al final, amb el sacrifici dels companys presos i a l'exili, i si és necessari amb el nostre, però no ens rendirem mai».

De la seva banda, Nogueras va destacar que JxCat no aspira a ser «el partit hegemònic» dins el sobiranisme, sinó que allò que vol és aconseguir «la independència» de Catalunya. La número tres de la llista va advertir als que volen apartar l'expresident català Carles Pugidemont de JxCat que el que faran és «fer-lo cada dia més gran», fet pel qual va aprofitar per fer una crida a «omplir les urnes» el 28 d'abril. I davant les crítiques a JxCat per manca de moderació, Nogueras ha denunciat que "per a alguns ser moderats és rendir-se"