El cap de llista d'En Comú Podem a Girona, Joan Luengo, va visitar ahir la seu de Comissions Obreres (CCOO) de Comarques Gironines amb l'objectiu d'abordar diverses problemàtiques laborals. En aquest sentit, Luengo va exposar que un dels seus reptes era apujar el salari mínim interprofessional i les pensions.

En el marc de la reunió, Luengo va explicar que un dels objectius de la seva formació és el d'eliminar la reforma laboral del Partit Popular, que, segons determina el grup, «ha comportat la precarietat del món». Una altra de les voluntats és augmentar de forma progressiva el Sou Mínim Interprofessional (SMI) fins als 1.200, entre altres punts.

El partit destaca a través d'un comunicat que totes les propostes comentades ahir necessiten anar «acompanyades d'un programa estatal de reindustrialització, de desenvolupament de l'economia verda, de millora del sector públic, de blindatge dels drets laboral i millora de les condicions laborals, o de contractació i salarials dels treballadors».