20 de abril de 2019
20.04.2019
Diari de Girona
 
 

Els comuns diuen que són els únics que salvaran el futur de la Costa Brava

Jaume Asens visita Lloret i diu que un pacte del PSOE amb Ciutadans suposaria «un retorn a l'edat mitjana» en matèria de drets laborals

20.04.2019 | 00:10
Jaume Asens, durant l'acte de Lloret de Mar.

El número u d'En Comú Podem al Congrés per Girona, Joan Luengo, va reivindicar dijous que la seva formació és l'«única» capaç de «salvaguardar» el futur de la Costa Brava, tant el seu medi ambient com els drets laborals de les persones que hi treballen.

«Som l'única opció a les comarques gironines capaç de defensar els problemes reals d'aquest territori i l'única candidatura que parla de salvaguardar la Costa Brava», va afirmar en un míting a Lloret de Mar al costat del cap de llista al Congrés per Barcelona, Jaume Asens.

Luengo va assegurar que la resta de forces polítiques «no tenen propostes» per al litoral de Girona, per la qual cosa va instar a tots els partits, sindicats i ajuntaments «implicats» que es reuneixin per «debatre el futur de la Costa Brava» encara que «no siguin ecologistes». D'altra banda, va criticar els efectes de la reforma laboral en una localitat com Lloret de Mar, «aixecada per milers de treballadors amb la seva suor» i a qui es paga «amb l'esclavitud del segle XXI: sous baixíssims i condicions fatals».

Per la seva banda, Asens va defensar que cal blindar els drets laborals i va fer una crida a evitar un pacte del PSOE amb Ciutadans, ja que, segons va advertir, faria tornar l'Estat «a l'edat mitjana» en matèria laboral, sobretot si la cartera depèn del partit «taronja».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook