20 de abril de 2019
20.04.2019
Diari de Girona
 
 

ERC celebra un acte amb interns del Puig de les Basses

Els republicans van llegir una carta escrita per Dolors Bassa als interns i va haver-hi un debat

20.04.2019 | 00:10
Jordi Martí, Montse Bassa i Joan Margall, davant de la presó.

Els candidats d'ERC al Congrés Montse Bassa i Joan Margall, així com el candidat al Senat Jordi Martí, van participar dijous en un acte de campanya dins la presó del Puig de les Basses, igual que altres membres del partit van fer als centres penitenciaris de Lledoners i Mas d'Enric.

Durant la trobada, que va durar al voltant d'una hora, Bassa va llegir als presos una carta escrita per la seva germana, l'exconsellera empresonada Dolors Bassa, i després hi va haver una conversa entre tots els assistents.

En sortir de la trobada, la candidata republicana va explicar que havia estat «una experiència molt enriquidora per a tots plegats». Bassa va indicar que els interns i internes havien agraït que, per primera vegada des de que estan a la presó, hi hagués candidats que entressin per explicar el seu programa i s'interessessin per ells.

La cap de llista al Congrés per Girona per al 28-A va destacar que havia estat especialment interessant veure com «bona part dels presos ens han donat suport a l'hora de buscar, a través del diàleg, una resolució del conflicte que vivim a Catalunya».

La candidata va assegurar que dins del mur del Puig de les Basses s'havia portat a terme «un debat polític molt interessant, entre persones amb maneres molt diferents de pensar». Finalment, va assegurar que els candidats republicans s'havien endut de la visita «una sèrie de demandes i propostes per millorar els centres penitenciaris».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook