El candidat del PP al Congrés per Girona, Sergio Santamaría, va assistir dijous a la presentació del llibre La mayoría silenciosa, de Juan López Alegre. Santamaría va estar acompanyat de Dolors Montserrat, Irene Pardo, Juan Milián i el mateix autor.

Segons el candidat, es tracta d'un llibre «molt important», que engloba «la gesta que els espanyols i els catalans van manifestar el 8 d'octubre als carrers de Barcelona», i es va mostrar satisfet de formar-ne part. «Estic molt agraït per poder formar part d'aquest recull històric, on s'exposa el procés de la petició que vaig presentar al Parlament europeu denunciant la falta de neutralitat, la falta de pluralisme i la falta d'objectivitat per part de TV3», va indicar el cap de llista popular.

En aquest sentit, Santamaría va explicar que la petició ha continuat el seu curs i va assegurar que el seu objectiu és «posar de manifest a Europa que l'independentisme ha de ser eliminat democràticament de la societat espanyola, perquè l'únic que ha generat és tensió, fractura social, ruptura de la convivència». En aquest sentit, el cap de llista del PP a Girona va afirmar que el seu partit «és la millor opció per a redirigir el futur d'Espanya, aconseguint que la convivència, la llibertat i la tolerància tornin d'una vegada a Catalunya».

Bones previsions a Girona

Santamaría es va mostrar satisfet i molt optimista amb la campanya que el partit està duent a terme a Girona i va pronosticar un bon resultat. El líder del PP gironí va parlar de les propostes de revolució fiscal, baixada d'impostos, i va assenyalar que «el PP a Catalunya se centra en les propostes en benefici de Girona, com augmentar les inversions per la província, tal i com ha fet fins ara el govern popular». Finalment, va subratllar la necessitat de cuidar el patrimoni català com és la Costa Brava. «El 28 d'abril s'ha de votar el PP», va concloure.