El líder del PP i candidat a la Presidència del Govern, Pablo Casado, va treure credibilitat a les enquestes que s'estan divulgant i que ofereixen mals resultats al Partit Popular a les eleccions generals del 28 d'abril, ja que, segons va dir, hi ha un 40% d'indecisos. Per això, va demanar als seus una «empenta final» perquè, segons va dir, estan en «plena remuntada».

Així es va pronunciar en un acte electoral al Cigarral de las Mercedes, a Toledo, en el qual també van participar la candidata a l'Alcaldia de Toledo, Claudia Alonso, el cap de llista del PP al Congrés, Vicente Tirado, i el president del PP a Castella-la Manxa i candidat a la Presidència del Govern autonòmic, Paco Núñez. Casado va afirmar que vol ser el president de tots els espanyols. «Per això us demano aquesta empenta final a aquesta campanya. Estem en plena remuntada, sumarem, guanyarem i recuperarem per sempre el futur que un cop més l'esquerra està posant en risc d'aquesta meravellosa pàtria nostra que és Espanya».

El líder del PP va afirmar que TV3 «s'ha de tancar si segueix fent propaganda pública», ja que, segons la seva opinió, amb els impostos dels ciutadans «no es pot fer una propaganda d'odi» a favor de la «sedició». Casado va afirmar que aplicaria l'article 155 de la Constitució «immediatament» a Catalunya i va rebutjar que sigui «una cosa opresiva, sinó tot el contrari, és alliberadora».