27 de abril de 2019
27.04.2019
Diari de Girona
 
 

Segueix la jornada electoral a diaridegirona.cat

27.04.2019 | 22:15
Segueix la jornada electoral a diaridegirona.cat

Diari de Girona oferirà aquest diumenge una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions generals. Els lectors podran conèixer tots els detalls d'aquests comicis en els quals, si no hi ha cap sorpresa, cap formació aconseguirà la majoria absolta i els pactes seran imprescindibles per a poder governar.

Realitzarem un ampli seguiment de l'actualitat d'aquesta important cita amb les urnes, a les quals estan convocats més de 36 milions d'electors, amb anàlisis exclusives, vídeos...

Després del tancament dels col·legis electorals (20 h) i, una vegada comenci l'escrutini, els usuaris de www.diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell espanyol, com per comunitat autònoma, província o municipi. Així mateix, s'inclouran gràfics i comparacions amb els resultats obtinguts en les darreres eleccions generals de 2016.

Amb aquest especial de l'edició online, el diari reforça el seu compromís d'informar de forma propera i directa als seus lectors dels temes que més els interessen, com és el procés electoral del 28 d'abril.

L'especial Eleccions Generals 2019 de diaridegirona.cat ha seguit de prop tot el que ha passat en aquests comicis des de l'inici de la campanya electoral, amb la finalitat d'oferir als seus lectors tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit