30 de abril de 2019
30.04.2019
Diari de Girona
 
 

VOX acusa el PP de fer «fracassar» un possible govern alternatiu al PSOE

Abascal defensa que la seva formació ha estat «a l'altura» i titlla de «desastrosos» els resultats dels populars Volen un canvi de la llei electoral

30.04.2019 | 00:15
Abascal, durant la celebració dels resultats, el 28 d'abril.

El líder de Vox, Santiago Abascal, va assegurar que la seva formació va complir en els comicis generals d'aquest diumenge i va estar «a l'altura», lamentant que el PP ha estat qui ha fet fracassar les possibilitats d'un govern alternatiu al PSOE.

Així va reaccionar el líder de Vox, després que des del PP atribuïssin a la formació de Santiago Abascal que no sumi la dreta. «Hem complert, hem estat a l'altura del moment, ells són els que han tingut uns resultats desastrosos, que s'expliquen per les seves anades i vingudes i la seva falta de fermesa», va contestar en referència als populars.

Així mateix, va insistir que els escons obtinguts per Vox han necessitat més vots que la resta dels partits i va defensar el canvi de la llei electoral, posant el focus a canviar el model de circumscripció fixat per la província.

Abascal va rebutjar que el nombre d'escons obtinguts hagi defraudat les expectatives generades en les últimes setmanes. Des del seu punt de vista, Vox tindrà una veu en el Congrés que «arribarà de manera nítida i que no podrà ser distorsionada».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook