Set membres de la candidatura socialista per governar la capital gironina van acudir ahir a davant de l'Ajuntament de Girona per presentar el cartell que han preparat per a les properes eleccions municipals. L'alcaldable del PSC per Girona, Sílvia Paneque, que és la protagonista del pòster, va descriure els diferents elements que apareixen en blanc i vermell, essent aquests «els colors de la ciutat», va dir Paneque, que va especificar que amb el lema «Girona m'enamora» es vol «recuperar la tradició socialista que va convertir Girona en una ciutat de progrés». La cap de llista va afegir que l'objectiu del partit és «rescatar una ciutat oberta on tothom se senti partícip», en definitiva, «recuperar el sentiment de col·lectivitat».

L'acte de presentació del cartell va tenir lloc a les quatre de la tarda a la plaça del Vi, i va comptar amb la presència d'alguns dels candidats que lluitaran per l'alcaldia de Girona: Sílvia Paneque, Mònica Ferrer, Laia Cruañas, Quim Ruhí, Joan Antoni Balbín, Jordi Calvet i Ángel Martínez. L'alcaldable va explicar el sentit dels diferents elements que conformen el pòster, començant per la sentència «A punt! Girona» en tons blancs i vermells que, segons la cap de llista, «són els colors que caracteritzen la ciutat».

Paneque va aclarir que l'equip està integrat per membres de diferents mirades que ara s'uneixen amb la voluntat de donar cos a la formació socialista de Girona. La primera candidata va aclarir que la idea «Girona m'enamora», que també apareix al cartell amb una lletra ema apostrofada i el símbol d'un cor, evidencia la intenció de «recuperar el millor de la tradició socialista» que va portar «el progrés» a la ciutat.

Al peu del cartell, apareix la frase «L'alcaldessa de tots i totes. Responsabilitat i bon govern», referint-se a Paneque, que, al seu torn, va constatar que «amb la candidatura socialista tothom trobarà resposta per igual, volem que tothom se senti integrat». La candidata va afirmar amb seguretat que «venim d'unes eleccions complicades però sabem que hem demostrat durant els últims anys que som capaços de liderar, ja que ens sentim forts i segurs».

Projectes realitzats i futurs

Paneque va esmentar alguns projectes realitzats de la mà del partit, com ara el Pla especial de les Pedreres o la consolidació del Servei d'atenció domiciliària.

Pel que fa als projectes de futur, la cap de llista va posar sobre la taula les reformes de plaça Catalunya o de l'entrada sud de Girona. El partit afegeix a través d'un comunicat altres propostes, com ara «la creació d'un nou pol científic i de salut amb el nou Campus Trueta o una segona onada d'equipaments públics per fer ciutat des dels barris», entre d'altres.