L'enquesta del CIS atorga una àmplia victòria per al 10-N a ERC a les comarques gironines, que obtindria tres representants. Junts per Catalunya, PSC i En Comú Podem, obtindrien un representant cadascun. El PP i Ciutadans, no obtindrien cap diputat.

Respecte els resultats de les eleccions generals celebrades el passat 28 d'abril, Esquerra, liderada per Montse Bassa, obtindria la mateixa representació (3), Junts per Catalunya, amb Joaquim Forn al capdavant, perdria un diputat (de 2 a 1), el PSC mantindria el mateix resultat (1) i representació (Marc Lamuà) i En Comú Podem entraria amb un diputat (Laura López) que no va obtenir el 28-A (1).

Resultats de les eleccions generals a Girona el 28-A

L'enquesta del CIS es basa en prop de 17.650 entrevistes personals que s'han fet a 1.091 municipis de les 50 províncies entre el 21 de setembre i el 13 d'octubre, és a dir després del vistiplau del Suprem a l'exhumació de Franco i l'aniversari del referèndum de l'1-O, però sense conèixer-se encara la sentència sobre el procés.

· CANDIDATURES A GIRONA

· CANDIDATURES A GIRONA

  • Consulta totes les les llistes electorals al Congrés i al Senat que es presenten a les comarques gironines.

El PSOE milloraria els resultats del 28-A

El PSOE tornaria a guanyar les eleccions generals i milloraria resultats respecte al 28 d'abril, segons l'estimació del macrobaròmetre del centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).

Concretament, Pedro Sánchez aconseguiria entre 10 i 27 escons més respecte als 123 que tenia. A l'altra cara a de la moneda hi ha Cs, que perdria entre 22 i 30 diputats i quedaria relegat en quarta posició. Unides Podem superaria el partit d'Albert Rivera repetint els 42 escons de l'abril o perdent-ne fins a 7. Pel que fa al PP, es manté en segona posició i augmentaria lleugerament la seva representació al Congrés aconseguint entre 8 i 15 diputats més amb una forquilla d'entre 74 i 81 escons. Pel que fa a Vox, el CIS li atorga una intenció de vot d'entre 3 i 10 escons menys que ara.