04 de novembre de 2019
04.11.2019
Diari de Girona
 
 

Iglesias demana el vot als socialistes que volen que Podem sigui al Govern

?Acusa el PSOE, Partit Popular, Cs i Vox de «competir per veure qui té més gran la bandera»

03.11.2019 | 23:25
Pablo Iglesias, a la Corunya.

El candidat d'Unides Podem a la Presidència del Govern, Pablo Iglesias, va demanar el vot «als socialistes de cor» que volen que la formació morada estigui en el proper govern perquè d'aquesta manera es duguin a terme els canvis socials que el PSOE no faria per si sol. «Hi ha molta gent votant del PSOE que en el més profund del seu cor saben que, o estem nosaltres al Govern, o el seu partit no farà les coses que ells volen que es facin en aquest país», va assegurar Iglesias en un míting a la Corunya.

Iglesias va demanar el vot als socialistes que volen «derogar la reforma laboral, publicar la llista dels amnistiats fiscals, fer una reforma fiscal progressiva, una empresa pública d'energia o respectar el dret a l'habitatge».

El candidat d'Unides Podem a la Presidència del Govern va incloure el PSOE entre els partits que ell considera «constitucionalistes de xaranga i pandereta» i va dir que els socialistes, el PP, Cs i Vox «competeixen per veure qui té més gran la bandera».  «Un patriota no presumeix de tenir gran la bandera, sinó de tenir la valentia d'intervenir el mercat del lloguer com a Alemanya per tenir preus màxims», va assegurar. Va assenyalar que el problema territorial no es limita només a Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit