ERC homenatja els alcaldes gironins «represaliats per la justícia espanyola»

La Federació d’Esquerra a les comarques gironines homenatja demà a tots els alcaldes de la demarcació «represaliats per la justícia espanyola i acusats per haver defensat la democràcia i la llibertat de forma pacífica i cívica». La candidata al Congrés a les comarques gironines, Montse Bassa, diu que l’objectiu de la campanya és denunciar «la brutal repressió que estem vivint».

Jxcat - Illamola reitera la importància de millorar les infraestructures

La cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona, Mariona Illamola Dausà, va remarcar ahir que en una Catalunya que esdevingui un estat independent es podrà dotar el territori de les «infraestructures que mereix per poder-ne potenciar l’activitat econòmica». «Necessitem rellançar el nostre aeroport, fent-hi un baixador de l’AVE», concretava centrant-se en Girona.

PSC - Marc Lamuà demana el vot als indecisos per vèncer l’independentisme

El PSC de comarques gironines va fer campanya ahir a l’Empordà, on van posar una carpa informativa i fer una volta per parlar amb tots els veïns i veïnes. «Les enquestes diuen que a Catalunya l’únic partit que pot guanyar l’independentisme és el PSC», explicava el candidat. Lamuà va insistir també en la necessitat d’un «govern progressista per avançar en justícia social».

Ciutadans - Amelló vol una pensió justa per als autònoms

El candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, va anunciar ahir durant una visita electoral a Roses que el seu partit té mesures per «millorar la situació de comerciants, autònoms i empresaris». Entre les quals, destaquen la intenció «que els autònoms tinguin una pensió justa o que mai hagin d'avançar l'IVA per les factures no cobrades». Amelló també ha parlat «amb comerciants i empresaris que han disminuït els ingressos pel bloqueig de carreterres».

PPC - Mas Vilá: «Seria perjudicial que seguís Sánchez»

El candidat del PPC per Girona al Congrés dels Diputats va visitar ahir el mercat de Sant de Feliu de Guíxols. Mas Vilá va insistir que «seria molt perjudicial per a la província de Girona que Pedro Sánchez i el PSOE seguissin al capdavant del Govern d’Espanya a partir del 10-N». El popular va justificar això dient que «la prova més clara que les comarques gironines no són importants per al PSOE és la proposta de PGE 2019 que va presentar Sánchez i que, per sort, no va ser aprovada». ddg sant feliu de guixols

ECP - Laura López defensa el blindatge de drets

La candidata d’En Comú Podem (ECP) per Girona, Laura López, va defensar ahir el blindatge de drets en els actes públics que ha fet al passeig de Sant Feliu de Guíxols i a la biblioteca de Lloret de Mar. «En aquestes eleccions ens juguem si es desbloqueja la situació per la dreta o per l'esquerra. Nosaltres som la garantia del desbloqueig per l'esquerra. Només amb el pacte ECP/Unides Podem serà possible derogar la reforma laboral i garantir unes pensions dignes», ha declarat. ddg sant feliu de guixols i lloret de mar