Diari de Girona oferirà aquest diumenge una cobertura informativa especial amb motiu de la repetició de les eleccions generals. Els lectors podran conèixer tots els detalls d'aquests comicis, amb els quals Espanya espera sortir definitivament del bloqueig després del fracàs de les negociacions per formar Govern.

Aquest diumenge realitzarem novament un ampli seguiment de l'actualitat d'aquesta segona cita amb les urnes, a les quals estan convocats més de 36 milions d'electors.

Després del tancament dels col·legis electorals (20.00 hores) i, un cop comenci l'escrutini, els usuaris de www.diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell nacional com per comunitat autònoma, província i municipi. També s'inclouran gràfics i comparacions amb els resultats obtinguts en les eleccions generals del passat 28 d'abril.

Amb aquest especial de l'edició online, el diari reforça el seu compromís d'informar de manera propera i directa els seus lectors.

L'especial Eleccions Generals 2019 de diaridegirona.cat ha seguit de prop tot el que ha passat en aquests nous comicis des de l'inici de la campanya electoral, amb l'objectiu d'oferir als seus lectors tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.