09 de novembre de 2019
09.11.2019
Diari de Girona
 
 

El PSC vol augmentar la seguretat laboral i acabar amb els «falsos autònoms»

El candidat al Senat Ferran Camas recorda l'afer de les cooperatives de la Garrotxa Volen adequar les condicions de treball al canvi climàtic

09.11.2019 | 01:18
La roda de premsa del PSC d'Olot, ahir.

El candidat al Senat del PSC a Girona, Ferran Camas, va ressaltar ahir que la intenció dels socialistes en la pròxima legislatura és millorar els drets laborals «per augmentar la seguretat laboral i econòmica dels treballadors». Camas va apuntar que per aconseguir els objectius preveuen potenciar els contractes indefinits, continuar les polítiques per la igualtat de gènere laboral, millorar les condicions laborals dels autònoms i perseguir els falsos autònoms.

Camas ho va explicar en una roda de premsa a Olot, en la qual van assistir el candidat al Congrès, Marc Lamuà, el subdelegat del Govern, Albert Bramon, el portaveu del PSC a Olot, Josep Guix, i Eulàlia Lluch.

En referència als falsos autònoms, Camas va recordar que el PSC va desvetllar el problema de les cooperatives de la indústria càrnia de la Garrotxa. En la línia dels drets laborals, va explicar que el PSC lluitarà per adequar les condicions de treball a l'escalfament global i a l'allargament del cicles de la vida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook