11 de novembre de 2019
11.11.2019
Diari de Girona
 
 

Casado avisa que «la pilota està a la teulada de Sánchez, veurem què planteja»

Assegura que el partit «exercirà la seva responsabilitat», advertint que els seus interessos són «incompatibles» amb els plantejaments del líder socialista Pensa que el resultat del PP és «bo» però Espanya n'ha obtingut un de «dolent»

11.11.2019 | 01:48
Pablo Casado va donar per bons els resultats del PP.

El líder de PP, Pablo Casado, va considerar que, després dels resultats electorals, «la pilota està a la teulada» del president de Govern en funcions i candidat socialista, Pedro Sánchez, i el seu partit estarà a «l'espera del que que planteja». En una compareixença a l'exterior de la seu amb gairebé el cent per cent dels vots escrutats davant d'un centenar de persones i acompanyat dels principals càrrecs de el partit, va deixar clar que els interessos del PP són «incompatibles» amb els plantejaments que fa Sánchez, tot i que també va deixar clar que el partit «exercirà la seva responsabilitat i la seva alternativa».

D'aquesta manera, va deixar oberta la seva postura, després de constatar que el seu partit havia tingut un «bon resultat», amb 21 escons més que el 28-A, però Espanya ha tingut un de dolent per a la seva «governabilitat i el seu futur», així com va assegurar que Sánchez havia estat «el gran derrotat» del dia després d'aconseguir tres escons menys i «haver perdut el seu referèndum».

«Ara veurem què planteja Pedro Sánchez i després exercirem la nostra responsabilitat perquè Espanya no pot seguir més temps bloquejada», va afirmar, tot confirmant que el seu partit serà «molt exigent» amb el PSOE perquè Espanya no pot «esperar més ni pot ser ostatge dels seus interessos partidistes».

Paral·lelament, el líder del Partit Popular va assenyalar que «el PP tornarà a liderar el futur d'Espanya molt aviat; moltíssimes gràcies a tots».


L'esperit d'Espanya Suma

Hores abans, el secretari general del Partit Popular i director del comitè de campanya de el partit, Teodoro García Egea, es va negar a valorar la pujada de Vox al·legant que el PP se centra en els moviments dels candidats i partits que tenen «opcions reals de ser alternativa». «Hi ha moviments que es produeixen a altres franges pel que fa a nombre de diputats que no ens correspon a nosaltres valorar», va postil·lar. García Egea va destacar que l'esperit d'Espanya Suma era a la papereta del PP i hi ha molts espanyols que han sabut reconèixer-ho.

El secretari general del PP va destacar que es tracta de les quartes eleccions generals en quatre anys i, per tant, cal valorar «l'esforç» i la «paciència de molts espanyols». Segons el seu parer, cal «entendre el nivell de cansament» dels ciutadans. García Egea va assegurar que el PP no «defraudarà» els seus votants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook