Vox ha obtingut a Sant Climent Sescebes el seu millor percentatge de vot a Catalunya, ja que el partit de Santiago Abascal hi va obtenir el suport del 16,95% dels electors. En total van ser 52 vots, que suposen un alt percentatge a causa de la poca població d'una localitat que té en el seu terme muncipal una base militar de l'Exèrcit de Terra. Respecte als comicis de l'abril, la formació ultradretana ha sumat tres vots i gairebé iguala els resultats de JxCat a la localitat alt-empordanesa.

Vox, d'altra banda, també ha obtingut un gran resultat a Sant Miquel de Fluvià, on ha sumat 54 vots, el 15,74% del cens (sis punts més que en els comicis de l'abril), i a Vilamalla, on ha arribat al 14%.

Pel que fa a Roses, la formació ha sumat 801 vots (l'11,56% del cens), el que li ha permès passar per davant del PP i En Comú Podem. A la localitat veïna de Castelló d'Empúries, Vox també ha obtingut uns resultats destacables, ja que ha rebut el suport del 10,1% dels votants. El mateix ha passat a Salt, on té tres regidors i ha rebut 833 vots (el 8,85% del cens).