"Les prioritats del Partit Popular Blanenc són la baixada d'impostos, la lluita contra la inseguretat, la creació d'ocupació i l'ajuda als petits autònoms i empresaris". Aquestes són les receptes del PP per a les eleccions municipals a Blanes, que ahir va avançar la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. La líder popular va dir aquestes paraules durant la presentació de l'home que haurà de complir aquestes promeses si surt escollit: Salvador Tordera.

Sánchez-Camacho va tenir bones paraules per al cap de llista afirmant que és "el millor candidat perquè és responsable i extraordinàriament treballador". I va fixar en l'economia i l'ocupació els eixos en els quals es basarà la candidatura popular a Blanes.

Així mateix, la presidenta del PPC també va aprofitar per parlar del procés sobiranista arran de l'última enquesta publicada als mitjans que dóna avantatge als partidaris del no. En aquest sentit, Sánchez-Camacho va constatar que "aquesta enquesta sobre Catalunya publicada en un mitjà de comunicació mostra el fracàs del procés separatista i del president de la Generalitat, Artur Mas".

La líder popular també va assegurar que "el procés separatista ha estat un fracàs i l'únic que fa és fragmentar el vot polític a Catalunya i que si hi ha unes eleccions autonòmiques el 27 de setembre, Catalunya sigui ingovernable". A més, va assenyalar Sánchez-Camacho, "segons l'enquesta CiU i ERC tindrien 62 diputats, el mateix nombre que quan Mas va començar la legislatura l'any 2010".

Així mateix, la presidenta del Partit Popular Català va lamentar que "aquest procés independentista ha perjudicat Catalunya i només beneficia els partits oportunistes" i per això va demanar al president de la Generalitat que "recapaciti, i que no ens porti a unes eleccions anticipades que només beneficien partits com Ciutadans, que l'únic que fan és sortit als mitjans de comunicació, buscar els minuts de glòria i quedar-se amb vots de càstig d'altres formacions".