14 de juny de 2015
14.06.2015

El socialista Víctor Puga pren el relleu i agafa la vara a l'Escala

El candidat socialista va obtenir el vot de l'edil d'ICV, malgrat que de moment no ha tancat pacte de govern

15.06.2015 | 07:14
L´exalcalde, Estanis Puig, donant la vara al nou, Víctor Puga.

Víctor Puga (PSC) va formalitzar ahir el relleu d'Estanis Puig i es va convertir en l'alcalde de l'Escala, amb nou dels disset vots emesos. El candidat socialista va aconseguir el suport del regidor d'ICV, Àngel Rodríguez, amb qui van formar govern el passat mandat. De moment, però, no s'hauria formalitzat cap nou acord. Els quatre regidors de CiU i el del PP, en canvi, van votar els seus respectius caps de llista mentre que els tres de JxE-ERC van votar en blanc.
El consistori sortint de les urnes del passat 24-M ha fet que nou dels disset regidors entrin per primera vegada a l'Ajuntament. La majoria de formacions van mostrar-se partidaris de la col·laboració durant els propers quatre anys. I és que Puga es va quedar a les portes de la majoria absoluta mentre que CiU en va aconseguir quatre, Junts per l'Escala, tres i ICV i el PP, un cadascun. El nou batlle va rebre la vara de la mà del seu predecessor i va destacar la voluntat de diàleg de la resta de partits. Puga va marcar com a eixos bàsics per als propers anys la renovació del pla general, la regeneració urbanística d'espais degradats, la millora d'infraestructures, el manteniment de l'estat del benestar, l'aposta pel turisme i la promoció econòmica o la modernització de l'administració, entre molts d'altres. "Em costa pensar en un treball més honrós i satisfactori que el de ser alcalde de l'Escala", va remarcar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Eleccions Catalunya 2015

Els resultats del 27-s

Consulta el resultats de les Eleccions Catalunya 2015: Nombre d'escons, nombre de vots per província, comarca i municipi. Tota la informació sobre les Eleccions catalanes