Junts per la Vall ha apostat per l'empresari Toni Arimany per accedir a l'alcaldia de la Vall d'en Bas. Veí de Joanetes, Arimany és el responsable de l'empresa de serveis forestals Arico Forest.

Arimany es presenta amb la intenció de reivindicar la competitivitat sectorial del municipi. El candidat disposa d'un equip format per persones compromeses amb el teixit associatiu del poble: Adrià Banús, Xavier Vilanova, Rosa Soy, Sergi Iglesia, Sergi Pujolriu, Laia Martí, Marta Plana, Josep Gumí, Janina Mayà o Dani Pascol. La llista vol representar tots els pobles de la vall i el màxim de perfils possibles. Va ser el primer candidat que va ser fet públic a la Garrotxa. En els darrers mesos, ha presentat un seguit de propostes als veïns amb la intenció d'aconseguir l'alcaldia.

Lluís Amat, mestre i tècnic de Joventut, és l'alcalde i vol continuar essent-ho. Per això lidera la llista de la Vall Plural-AM. En els 4 anys que ha estat a l'alcaldia, ha fomentat la creació d'habitatges per a joves, ha millorat la xarxa viària, ha posat en servei la residència per a la gent gran, ha dinamitzat el turisme, ha consolidat can Trona com un centre d'activitat cultural i social, ha organitzat pressupostos participatius per als joves, i ha defensat una variant sostenible.