17 de abril de 2019
17.04.2019
Diari de Girona

Som Ara Palamós creu que al municipi li cal «una embranzida»

La candidatura liderada per Marc Gafarot es presenta amb l'eslògan «Anem per feina»

17.04.2019 | 00:45
Marc Gafarot, durant la presentació de la candidatura.

La candidatura independent Som Ara Palamós, liderada per Marc Gafarot, s'ha presentat oficialment amb l'eslògan «Anem per feina», que, segons expliquen, vol sintetitzar el seu compromís de treball i talent «posats als servei de tots els palamosins i palamosines».

Gafarot, acompanyat de membres de la candidatura, va assegurar que la seva llista serà totalment independent i treballarà «exclusivament pel municipi des de posicions transversals, centrals i allunyades de posicionaments sectaris o partidistes que en res beneficien el nostre poble». En aquest sentit, Gafarot va destacar que Palamós necessita «una nova i clara embranzida, a més de noves idees després d'anys d'inactivitat política que han conduït a l'estancament i desconcert actuals».

Per això, el líder de Som Ara Palamós creu que cal dotar de «major dinamisme i agilitat» l'Ajuntament, alhora que cal afrontar reptes com una actuació «decidida» a la façana marítima, l'aprovació del Pla Especial del Port, la promoció econòmica i una solució «eficaç i realista» al problema dels aparcaments, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit