La candidatura independent Som Ara Palamós, liderada per Marc Gafarot, s'ha presentat oficialment amb l'eslògan «Anem per feina», que, segons expliquen, vol sintetitzar el seu compromís de treball i talent «posats als servei de tots els palamosins i palamosines».

Gafarot, acompanyat de membres de la candidatura, va assegurar que la seva llista serà totalment independent i treballarà «exclusivament pel municipi des de posicions transversals, centrals i allunyades de posicionaments sectaris o partidistes que en res beneficien el nostre poble». En aquest sentit, Gafarot va destacar que Palamós necessita «una nova i clara embranzida, a més de noves idees després d'anys d'inactivitat política que han conduït a l'estancament i desconcert actuals».

Per això, el líder de Som Ara Palamós creu que cal dotar de «major dinamisme i agilitat» l'Ajuntament, alhora que cal afrontar reptes com una actuació «decidida» a la façana marítima, l'aprovació del Pla Especial del Port, la promoció econòmica i una solució «eficaç i realista» al problema dels aparcaments, entre altres.