Xevi Font va ser presentat dilluns com a cap de llista de Compromís per la Bisbal- Junts per Catalunya per a les municipals del proper 26 de maig. Font va donar a conèixer els membres de la llista en un acte en el qual també va intervenir el cap de llista al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas.

«La nostra candidatura vol abanderar la transformació de la Bisbal. Volem una ciutat pensada per a les persones, una ciutat agradable per passejar de totes les edats i de totes les activitats comercials, socials, esportives i lúdiques», va explicar Font, que durant la presentació va donar a conèixer les principals propostes del seu programa electoral.

Les prioritats seran millorar l'organigrama i l'estructura de l'Ajuntament, fer una redistribució i adequació dels espais de treball, millorar la gestió de la via pública tant en els àmbits de neteja i millorar la mobilitat viària, la policia i la recollida d'escombraries.

També va posar sobre la taula la necessitat de buscar una solució legal per poder desencallar la situació de la biblioteca. A més, també vol crear un espai de trobada per als joves de menys de 18 anys i donar un impuls a la zona esportiva, dotant-la d'un nou pavelló i un camp de futbol.

«Som una candidatura plural, joves i no tant joves, amb experiència a la política municipal i nouvinguts atrets per treballar en l'àmbit municipal», va assenyalar Font.