L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, acompanyat dels regidors de l'equip de govern d'aquest mandat que ara s'acaba, va presentar el dijous el balanç de l'acció de govern amb el butlletí «Passem Comptes. Banyoles 2015-2019». L'informe està dividit en les vuit àrees de treball del govern local.

L'actual alcalde, que es presenta a la reelecció per Junts per Catalunya - Banyoles, va afirmar que «Banyoles s'ha consolidat com un model de ciutat per viure-hi, basat en la convivència, la sostenibilitat, el turisme, l'esport o la cultura». Noguer va desgranar els principals eixos del mandat, com ara l'aprovació inicial del POUM que projecta la ciutat per a les properes dècades, o la reforma total dels carrers de les Rotes, de la Barca, de l'Estany, i dels Valls, entre altres projectes realitzats.

El candidat va destacar la bona situació econòmica de l'Ajuntament que ha permès fer inversions d'entre 2 i 3 milions d'euros anuals. Tanmateix, s'ha mantingut a nivells baixos l'endeutament municipal situat en el 45%, sense haver d'apujar la pressió fiscal.

Miquel Noguer va aprofitar l'acte per presentar Diego Rodríguez, un jove banyolí estudiant de Ciències Polítiques que s'incorpora a la candidatura de Junts per Catalunya-Banyoles.