Junts per Castell-Platja d'Aro i s'Agaró informa que concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig amb «una llista renovada», malgrat que el primer de la candidatura sigui l'actual alcalde, Joan Giraut, que té llarga experiència política, ja que segons detalla l'Ajuntament, és regidor des de 1987 i alcalde en dues etapes: de 1991 a 2009 i de 2011 a l'actualitat. La candidatura es va presentar aquest dilluns en un acte en què la formació va anunciar que properament es faria la presentació del programa electoral, que inclou uns 150 projectes.

La llista situa Christian Prat en segona posició, Pilar Rojas en tercera, Joel Masdeu en quarta i Mònica Mir i Lluís Pujol en cinquena i sisena posició, respectivament. Els actuals regidors Josep Maria Solé i Imma Gelabert tanquen la candidatura. En aquest sentit, Giraut va destacar la transversalitat de la llista que encapçala.

Més informació de l'alcaldable

La pàgina web del consistori detalla que l'actual batlle, Joan Giraut, que torna a presentar-se com a candidat per continuar l'històric mandat de Castell-Platja d'Aro, va néixer a Puigcerdà l'any 1945, però no va visitar el municipi baix-empordanès fins 15 anys més tard. Va realitzar estudis de peritatge mercantil i des d'aleshores s'ha dedicat al món empresarial.

Pel que fa al programa electoral, l'alcaldable destaca impulsar el «nou centre cultural Masia Bas, ampliar la biblioteca i l'auditori-teatre, entre altres equipaments» o acabar el passeig marítim, entre altres propostes.