Podem es presenta amb marca pròpia a Lloret de Mar amb una candidatura «inclusiva, feminista i moderna» liderada per Gabriela Attene, una psicoanalista que ha participat en diverses activitats lligades a l'àrea de salut mental, la cultura i l'activisme feminista. El seu objectiu és aconseguir una ciutat «inclusiva» que, pensant en la seva gent, canviï el sistema de funcionament de les institucions a través de la participació ciutadana.

Segons indiquen, es tracta d'una candidatura feminista no només perquè inclou moltes dones, sinó perquè la seva mirada política està sempre posada en les cures i en la vida de la gent, «i perquè pensem que les desigualtats i la violència de gènere han de ser confrontats en el mateix ordre on se sostenen: en el polític».

La candidatura també compta amb Juan Manuel Marín, que aportarà la seva visió i experiència en el món del sindicalisme i l'esport, Pilar Martínez, presidenta de l'associació de veïns d'una urganització, Arturo Muñoz, sindicalista, Angelique Pfitzner, escriptora i comissària del festival «Lloret Negre», Lorenzo Fernández, comerciant, Ivón Oviedo, psicòloga infantil, i Rosa Sánchez, treballadora de la neteja.