El PSC de Palafrugell, encapçalat per Juli Fernández, va presentar dilluns el seu programa electoral al Teatre Municipal. El candidat va assegurar que les propostes, pensades des de «l'experiència, la solvència de l'equip i la credibilitat de la feina feta», volen «prioritzar les persones, l'activitat econòmica, la sostenibilitat, la mobilitat i la millora dels serveis públics».

D'entre les mesures que preveu el projecte socialista hi ha l'augment d'efectius de policia de barri i la creació de dependències de policia a Calella amb servei les 24 hores durant el juliol i l'agost.

Altres prioritats del programa són la creació d'ocupació de qualitat i la lluita contra la precarietat, la creació d'aparcaments i l'augment del parc d'habitatge públic social per a joves i famílies amb pocs recursos.

Finalment, també preveu l'obertura d'un nou pavelló i l'ampliació de nous espais esportius. Pel que fa a la matèria de lleure, vol potenciar les polítiques de joventut per crear una zona nocturna de qualitat.