El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, va assegurar que als bancs, agències de ràting i grans empreses els preocupa un Govern en el qual entri Unides Podem perquè això significaria l'aplicació de mesures socials i econòmiques que beneficiarien els ciutadans.

Així ho va manifestar aquest diumenge en un acte de campanya a Madrid Riu, en què va estar al costat de la candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid per Unides Podem IU-Madrid en Pie, Isabel Serra.

«L'HSBC, el Santander, Moody's, Morgan Stanley i la CEOE van dit clarament el que volen, un Govern del PSOE amb Cs o un Govern en solitari del PSOE, que seria bàsicament el mateix», va assenyalar Echenique, per afegir que el que els preocupa a aquests «poderosos» és que si governa la formació morada «es podrà pujar el salari mínim a 1.200 euros a Espanya».

«Els preocupa perquè saben que van a haver de pagar un salari més digne als seus treballadors, els preocupa que Unides Podem entri al Govern perquè saben que podrem acabar amb el frau de la temporalitat i les hores extra, que podrem revertir les reformes laborals que fan que hi hagi treballadors pobres al nostre país».