Quim Ayats, candidat d'ERC a Girona, ha assegurat que crearà un centre de treball compartit sostenibles o green coworking per a start-ups, persones emprenedores i projectes empresarials que necessitin un espai on desenvolupar la seva idea de negoci.

Els republicans gironins han presentat 47 propostes per reactivar la ciutat en l'àmbit econòmic, i que estan incloses dins el Pla de Treball 2019-2023, que contempla 400 propostes. D'aquestes, el candidat va proposar la creació d'una finestreta única per a activitats empresarials en la línia d'impulsar l'activitat empresarial, i dissenyar iniciatives de mentoring entre les persones emprenedores amb l'ajuda del voluntariat de prejubilats i jubilats.

En la línia de donar un nou impuls en matèria de promoció econòmica, ERC vol potenciar el comerç local de proximitat amb un pla estratègic de comerç per impulsar l'obertura de nous establiments. També vol promocionar la participació d'empreses de l'economia social en el subministrament de serveis públics.

Ayats va assegurar que la seva formació treballarà les polítiques públiques de promoció de la ciutat en funció dels interessos generals.