15 de maig de 2019
15.05.2019
Diari de Girona

Veray es compromet a crear dos programes de suport al petit comerç

La candidata del PP vol crear plans de dinamització i de suport al comerç per evitar-ne el tancament

15.05.2019 | 00:51

La candidata del PP a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, va visitar ahir el barri de l'Eixample, on va referir-se a les mesures del seu programa previstes en matèria comercial.

Veray va proposar dissenyar plans de dinamització comercial adaptats als barris que no tenen establiments comercials. En aquest sentit es va comprometre a crear dos nous programes de suport al comerç («agafa el relleu» i «comerç a la xarxa» per sumar-los al ja existent «aixequem persianes», un pla que també preveu ampliar a més barris.

Sobre el projecte «agafa el relleu», Veray va assenyalar que està pensat per «evitar el tancament de comerços» per manca de relleu generacional. «Comerç a la xarxa» està dirigit a formar els comerciants en les noves tecnologies.

La popular també va referir-se a la necessitat d'establir ajudes als comerços en matèria d'accessibilitat, i d'invertir en el Mercat del Lleó. Considera que «cal seguir invertint en aquest mercat i dissenyar una reforma a escala global per potenciar-lo i fer-lo més proper, dinàmic i atractiu».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook