22 de maig de 2019
22.05.2019
Diari de Girona

Salellas considera que els municipis són «el primer esglaó en el camí cap a la república»

El candidat assegura que si Guanyem governa, la ciutat s'implicarà més en el procés independentista

22.05.2019 | 00:01
Salellas considera que els municipis són «el primer esglaó en el camí cap a la república»

L'alcaldable de Guanyem Girona, Lluc Salellas, considera que els municipis són «el primer esglaó en el camí cap a la república». Així ho va explicar ahir en una trobada amb l'expresident d'Òmnium Gironès, David Martí. Salellas va assegurar que si Guanyem lidera el proper govern de la ciutat demanaran «una participació més activa dels municipis en la construcció de l'estratègia republicana» i garantiran que els diferents partits sobiranistes de Girona «continuïn remant junts cap a la independència». El cap de llista de Guanyem també va anunciar que quan sigui alcalde visitarà els presos polítics i els exiliats.

D'altra banda, va destacar que «el procés català l'ha liderat la gent, protegint amb els seus cossos els col·legis electorals durant l'1 d'octubre sense preguntar-se de quin partit era la persona del costat». Per aquest motiu, Salellas va reivindicar que el programa de la seva formació es basa a «tornar el protagonisme a la gent en la construcció del seu barri».

En la mateixa línia, l'expresident d'Òmnium Gironès va donar suport a Guanyem i va subratllar que aquesta formació «representa molt bé el que Jordi Cuixart anomena les lluites compartides, que són totes aquelles que han contribuït a construir el nostre país i la nostra ciutat». Per Martí, drets socials i drets nacionals van de la mà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook