23 de maig de 2019
23.05.2019
Diari de Girona

Maria Mercè Roca deixa ERC tres dies abans de les eleccions

Denuncia el "tracte deslleial" del partit cap al grup municipal de Girona i expressa el seu suport a Guanyem

23.05.2019 | 14:04
Maria Mercè Roca en una imatge d'arxiu | Marc Martí

Maria Mercè Roca, portaveu d'ERC a l'ajuntament de Girona, ha anunciat avui que abandona la miltància a Esquerra Republicana. A tres dies de les eleccions municipals, la cap de llista en les eleccions de 2015 denuncia "el tracte deslleial que el partit ha tingut amb el grup municipal d'ERC-MES a la ciutat de Girona". Assegura que, tot i això està orgullosa de la feina feta durant el mandat. Tot i afirmar que les seves idees d'esquerres i a favor de la llibertat del país "es mantenen intactes", abandona la primera línia política: "A partir d'ara dedicaré les meves energies, amb molta il·lusió, a la família, la literatura i el voluntariat".

Poc després d'aquest anunci, Roca ha compartit a Twitter el vídeo de campanya Guanyem Girona, destacant el seu "sòlid projecte de ciutat".

Dels quatre regidors d'ERC-MES, Miquel Poch (que va entrar a mig mandat), és l'únic que segueix a la formació. Fa uns mesos, Martí Terés va anunciar que formaria part de la llista de JxCat, mentre que Pere Albertí és el número cinc de la llista de Guanyem Girona.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook