24 de maig de 2019
24.05.2019
Diari de Girona

Segueix els resultats de les eleccions del 26M a Girona amb Diari de Girona

No et perdis ni un detall de la jornada electoral que se celebra aquest diumenge 26 de maig

24.05.2019 | 20:50
Segueix els resultats de les eleccions del 26M a Girona amb Diari de Girona

Més de mig milió de gironins i més de 36 milions d'espanyols estan cridats a les urnes aquest diumenge. Després de les eleccions generals del passat 28 d'abril, en aquesta ocasió toca elegir els representants municipals, europeus i també autonòmics en 12 comunitats autònomes.

Amb motiu d'aquesta cita clau, Diari de Girona oferirà una cobertura informativa especial en què els lectors podran conèixer al minut els resultats dels comicis de les eleccions del 26-M a Girona en temps real un cop tanquin els col·legis electorals i comenci l'escrutini.

Per no perdre detall de la jornada, els usuaris de www.diaridegirona.cat tindran a la seva disposició una sèrie de gràfics amb dades dels resultats de les eleccions del 26-M.

Tant a nivell espanyol, com per comunitat autònoma, província i municipi. Així mateix, s'inclouran gràfics i comparatives amb els resultats obtinguts en les anteriors eleccions municipals, europees i autonòmiques.

L'objectiu d'aquesta cobertura és reforçar el compromís amb els nostres lectors per oferir-los una informació propera, immediata, veraç i de qualitat.

A través del nostre especial de les eleccions del 26M hem seguit tot el que ha passat durant la campanya electoral, per tal d'apropar als usuaris tota la informació sobre els candidats, les enquestes i els programes electorals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook