El president del PP, Pablo Casado, va assegurar que després del cicle electoral que ha viscut Espanya i que es va tancar aquest diumenge comença «la refundació del centredreta» i va assegurar que els pròxims quatre anys sense cites electorals li permeten abordar la «recuperació» i «consolidar» el projecte del partit.

A més, va negar el gir al centre al qual diversos dels seus 'barons' territorials atribueixen la millora de resultats que han tingut el PP a les eleccions autonòmiques, municipals i europees.

Segons va precisar, les possibilitats de govern les centralitzarà un comitè negociador, que estarà compost pel secretari general del PP, Teodoro García Egea; el vicesecretari d'Organització, Javier Maroto; i la presidenta del PP Navarro i diputada per Madrid, Ana Beltrán.

Acords amb Vox i Cs

Davant aquestes negociacions que s'obren en aquest moment, Casado ha assenyalat que com ja va passar a Andalusia amb Juanma Moreno, seran Vox i Ciutadans els que hauran de «delimitar» si prefereixen acords de legislatura, d'investidura o de govern.