28 de maig de 2019
28.05.2019
Diari de Girona

ERC guanya en cinc zones de Blanes, i PSC i BCP en quatre

Els republicans dominen al centre de la ciutat però també a Sa Massaneda, a Montferrant, als Pins i a Control Horta de la Perla JuntxCat es manté fort al nucli, a Sant Francesc i al Port

28.05.2019 | 00:31
ERC guanya en cinc zones de Blanes, i PSC i BCP en quatre

Les eleccions de diumenge han deixat un ajuntament a Blanes molt fragmentat amb un triple empat en la primera posició. ERC, PSC i Blanes en Comú han aconseguit cada un cinc regidors, però els republicans són els que han obtingut més vots (3.268). I per sota han quedat els socialistes (3.249) i BCP (2.951). JxCat (2.265) i Cs (2.017) han obtingut tres escons; i la CUP, PP, ABP, Vox i Unidos Sí no han obtingut cap representant.


Per zones, ERC també és la força guanyadora. Els republicans han guanyat en cinc barris (Control Horta de la Perla, Sa Massaneda, al centre, a Montferrant i els Pins); mentre que els comuns i els socialistes en quatre punts.


El PSC domina a Ca la Guidó, a la carretera de Lloret i la Pedrera, a Mas Borinot-Valldolig i a Mas Enlaire. D'altra banda, BCP guanya a la Plantera, al Racó d'en Portes, a Mas Moixa-polígon industrial i a Mas Cremat-Mas Florit.


En canvi, JxCat només guanya en dues zones, a Sant Francesc-Port-Raval i a Blanes centre. Per últim, cal destacar que Cs és fort a la carretera de Lloret i la Pedrera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook